• Bonbon Atelier A3 Jeroen Kikkert

De Chocolatiers

Jeroen Kikkerthandmatig-bonbons-maken-11
Jeroen werkt al bijna 25 jaar met veel liefde en passie als Chocolatier en Patissier.
Na jaren bij verschillende ambachtelijke bedrijven te hebben gewerkt, stroomde het ondernemersbloed door de aderen. In 2006 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en heeft hij zijn eigen bedrijf Chocolade & Zo opgezet. Na 10 jaar Chocolade & Zo, werd het tijd voor een volgende stap. Samen met zijn vrouw Agnes werd in september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem overgenomen. Een nieuwe uitdaging om samen met 13 personeelsleden 2 mooie ambachtelijke zaken te runnen.

janita2

 

Janita de Groot-Beekhof
Ook al heeft Janita geen opleiding gevolgd, chocolade maken kan ze als de beste.
Vanaf 2006 is Janita aan het werk in de wereld van chocolade. Het vak wordt geleerd in de praktijk. Janita is het bewijs dat je het vak als chocolatier ook in de praktijk kan leren. Uiteraard moet je er wel gevoel en veel creativiteit voor hebben natuurlijk.
“De passie om met chocolade te werken is zo gaaf! Je kunt al je creativiteit er in kwijt.” Aldus Janita!douwe

 

Douwe Fiks
Vanaf 2012 is Douwe aan het werk bij Bonbon Atelier A3. Een echte vakman!!!
Met volle overgave worden wekelijks kilo’s bonbons op een ambachtelijke wijze door Douwe gemaakt.
Ook het bedenken van nieuwe smaken en het overbrengen van het vak, als leermeester, zijn zaken wat aan Douwe wel goed is besteed.

 

marjolein

 

Marjolein Riphagen
In 2007 is Marjolein het team van Bonbon Atelier A3 komen versterken. Met de opleiding Culturele en Maatschappelijk Vorming heeft chocolade niet veel te maken… Maar met de passie en creativiteit van Marjolein heeft ook zij het vak van chocolatier in de praktijk geleerd.
Marjolein is onze specialist in het maken van allerlei holfiguren. Met haar snelheid en creativiteit brengt ze chocolade tot leven.

 

 

ayla

Alya van der Pols-Hartnack
Met als grote droom om ooit in een chocolaterie te werken als in de film “Chocolat” maakt Ayla haar droom waar en wordt in 2008 deel van het A3-team.
Wekelijks gaan vele creatieve creaties en heerlijke bonbons door haar handen.
“Ik voel me thuis in dit Atelier, dit is de perfecte plek voor iemand die houd van ambacht en creatief is. Plus het contact en reacties met klanten maakt het werk ook heel bijzonder.”

 

Gonnemiek Visschergonnemiek
Gonnemiek komt in 2015 ons chocolade team versterken. Op onze zolderverdieping in Hattem verwerkt Gonnemiek vele kilo’s vloeibare chocolade tot heerlijke producten. Gonnemiek is ook echt onze chocoladeletter specialist, duizenden chocoladeletters gaan door haar vingers.  Het mooie aan het vak? “Met onze heerlijke producten maken wij altijd mensen blij!”