• Bonbon Atelier A3 Jeroen Kikkert

Spuit chocolade

_MG_9626web

Chocolade is een prachtig product. Het verwerken van chocolade kan op talrijke manieren. Het verwerken van spuit chocolade is één van deze mogelijkheden. Tijdens de workshop spuit chocolade leert u de geheimen van het maken van chocolade met behulp van een spuitzak.

Programma
- Uitleg over de historie en het ontstaan van chocolade.
- Maken van een bonbonnière.
- Op smaak en juiste dikte brengen van de chocolade.
- Met behulp van een spuitzak spuiten van de chocolade.
- De chocolade naar wens versieren.
- Chocolaatjes laten uit harden.
- Vullen van de bonbonnière met de zelf gemaakte chocolade, waarna deze feestelijk ingepakt kan worden.

Tijdens de workshop zullen er verschillende smaken en kleuren spuitchocolade worden gemaakt en verwerkt. Tussendoor mag er natuurlijk geproefd worden. Na afloop mogen de gevulde bonbonnières natuurlijk mee naar huis.

Kosten
€ 235,- voor een groep tot en met 8 personen (incl. koffie en thee)
Vanaf de 9e persoon € 25,- per persoon

Duur 
Ongeveer 2 uur

LET OP! Workshops  worden alleen gegeven op onze locatie in Nijeveen of op locatie vanaf 16 personen (zie http://chocoladenzo.nl/workshops/)